Esther Dekker van Domica Rotterdam, vastgoedadviseur met een goede reputatie

Esther Dekker van Domica Rotterdam heeft een goede reputatie in het verhuren van woningen in de vastgoedmarkt van Rotterdam. Met een goed zicht op het aanbod van de huurwoningen kunnen wij u als woningzoekende een diversiteit van huurwoningen aanbieden in de regio Rotterdam en omstreken.
Daarnaast is de klantgerichte service van Esther Dekker één van haar krachtpunten in de Rotterdamse vastgoedmarkt. Overigens zijn alle medewerkers van Domica zijn altijd erg flexibel en geven duidelijk gericht advies over uw woonwensen. 

Dat Domica Rotterdam een jong en actief bedrijf is kenmerkt zich vooral doordat wij in de verloop van de tijd bekend staan als een verhuur bemiddelaar welke succesvol is omtrent het huren en verhuren van goede woningen in de woningmarkt voor particulieren en expats. Wij zorgen er altijd voor dat u het beste woonaanbod krijgt van de meest betaalbare huurwoningen in de regio.

Wij bemiddelen en verhuren appartementen, studio’s, kamers, tussenwoningen, hoekwoningen en twee onder één kap woningen. Bent u geïnteresseerd naar ons aanbod?  Twijfel dan niet en neem contact met ons op. 

Daarnaast bieden wij huiseigenaren een groot netwerk aan van gescreende huurders. Domica Rotterdam helpt u bij het vinden van de juiste huurders.
Interesse in het verhuren van uw woning in Rotterdam ? Zie alle tips en ideeën op de  website van Esther Dekker, vastgoedspecialist in Rotterdam : http://woningverhurenrotterdam-blog.nl