Verhuurmakelaar Esther Dekker van Domica Rotterdam heeft veel ervaring in het beheer van huur en verhuur van woningen in de regio van Zuid-Holland.

Verhuurmakelaar Esther Dekker van Domica Rotterdam heeft veel ervaring in het beheer van huur en verhuur van woningen in de regio van Zuid-Holland. 
Op basis van deze ervaring heeft Esther Dekker van Domica Rotterdam ook een vestiging in Rotterdam. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de wensen van onze klanten te vervullen. U kunt contact opnemen met Esther Dekker voor het maken van een afspraak. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we samen met u uw woonwensen.
Bent u verhuurder, ook dan bent u bij Domica Rotterdam van harte welkom! Graag komen wij met u in contact en maken wij met u een persoonlijke afspraak zodat u het vertrouwde gevoel zult ervaren om Domica Rotterdam als uw verhuurmakelaar in te zetten.
Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning , zie dan de website van Esther Dekker voor meer informatie : http://woningverhurenrotterdam-blog.nl
Het vervullen van woonwensen doen wij door dat onze klanten zich in kunnen schrijven op onze website. Door deze korte vragenlijst kunnen wij per direct een passende huurwoning voor u vinden.
Verder kunt u op onze website ( www.domica.nl)  informatie vinden over:
• Ons gehele aanbod van de woningen
• Foto’s van de woningen 
• een beschrijving van de woning 
• faciliteiten in de omgeving 
• Een kaart waar de ligging en de buurt overzichtelijk te zien is 
Als u geïnteresseerd bent in het aanbod van onze woningen dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn altijd bereidt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  U kunt de contactgegevens vinden op de website van Domica Rotterdam