Makelaar Domica is de grootste verhuurmakelaar van de regio Dordrecht

Domica Dordrecht is een onderdeel van een landelijke keten van verhuurmakelaars. Domica is onlangs uitgeroepen tot een van de grootste verhuurmakelaars van Nederland. Domica  heeft zich de eerste maanden positief ontwikkeld en is hard op weg de grootste verhuurmakelaar van Nederland te worden.

Beheer

“Bij een professionele organisatie hoort ook een professionele beheer tak” vertelt een woordvoerder van het bedrijf. Binnen Domica is gekozen het gehele beheer te organiseren binnen een apart bedrijf: Vivenda-Vastgoedmanagement. Al het beheer van alle Domica vestigingen wordt dus landelijk georganiseerd. Domica Dordrecht is er trots op dat haar beheer portefeuille ondergebracht is bij Vivenda Vastgoedmanagement, de beheerpartner van Domica. “Op deze manier weten we zeker dat onze klanten goed geholpen worden, we hebben daarom al vele positieve reacties mogen ontvangen”. Vivenda Vastgoedmanagement is een professionele organisatie waarbij de huren en borgen bewaard worden op Derdengelden rekeningen. “De borgen en huurpenningen staan dus altijd veilig en dat geeft onze klanten een vertrouwd gevoel”.

Woningen in de regio Dordrecht snel verhuren via Domica Dordrecht

“Daarnaast geeft het ons de gelegenheid om te doen waar we goed in zijn; woningen snel en goed verhuren”. Domica Dordrecht staat bekend om de vele zoekers die zich inschrijven om via Domica Dordrecht een woning te huren. Wie zijn woning verhuurd via Domica Dordrecht kan rekenen op weinig leegstand. “Wij bieden huiseigenaren een totaalconcept. Van bemiddeling tot beheer, wij nemen alles uit handen en begeleiden het gehele traject”. Dit is ook ideaal voor huiseigenaren die bijvoorbeeld in het buitenland wonen en in Nederland alles goed geregeld willen hebben.

Persoonlijke service van de verhuurmakelaars van Domica Dordrecht

Ons concept wordt afgemaakt door onze persoonlijke service. Wij hebben een mooi kantoor in het historische hartje van de binnenstad van Dordrecht, aan de Vesr. Onze verhuurders weten dat ze hier altijd langs kunnen komen voor een bak koffie en een praatje. Wij kennen al onze eigenaren persoonlijk en vinden daarom snel de beste huurder voor hun vastgoed.

Heeft u leegstaand vastgoed in Dordrecht, of een woning die binnenkort beschikbaar komt? Twijfel niet en maak nu kennis met de service van Domica Dordrecht, wij helpen u graag.

Domica Dordrecht, makelaar gespecialiseerd in verhuur van onroerend goed in Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Hardinxveld Giesendam, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Leerdam, Meerkerk, Vuren, Hoornaar, Dalem, Gorinchem, Alblasserdam, Schelluinen, Papendrecht in Zuid-Holland.