Op zoek naar een huurwoning in Ede?

Ede is een middelgrote plaats in de provincie Gelderland, een gemeente volop in beweging, een sterk ontwikkelde groene woon- en werkgemeente met een nog altijd groeiende economische bedrijvigheid. De plaats Ede heeft op dit moment 68.000 inwoners. Binnen de kom van Ede vallen de plaatsen Bennekom, Lunteren, Wekerom, Ederveen, Otterlo. De gehele kom heeft op dit moment 108.000 inwoners. Rots-Vast-Groep heeft in deze plaatsen huur huizen. Ede is een groeiende kern waar nog steeds veel veranderd. Het oude centrum is inmiddels opgeknapt. De nieuwe Achterdoelen zorgt voor een opleving in het centrumgebied. Ondanks deze grootse renovatie en sanering is niet iedereen tevreden over het nieuwe centrum van Ede. De gemeente tracht hier wat aan te doen door extra groen te realiseren en de pleinen te reconstrueren. Hierdoor blijft Ede in beweging voor haar inwoners.

De laatste decennia zijn wijken zoals Rietkampen en Maandereng gebouwd (met de Stadspoort als verbindingsstuk). Actueel is de ontwikkeling en bouw van Kernhem, waarmee de oversteek van de N224 een feit is geworden. Ede is hierdoor ideaal gelegen qua uitvalswegen en doorgangswegen naar Arnhem, Wageningen, Bennekom,  Lunteren, Wekerom, Ederveen, Otterlo en andere plaatsen in de omgeving.

Als inwoner van Ede woon je vrijwel overal in het “groen”. Bossen en de heuvelrug liggen op loopafstand. Domica Arnhem en Ede is er dan ook trots om huur woningen te mogen verhuren in deze groende regio. Ook voor studenten bent u bij Domica Arnhem en Ede aan het goede adres. Dichtbij de christelijke hogeschool Ede verhuren wij kamers en woningen voor meerdere personen. 

Het lijkt soms erg moeilijk om een huurwoning te vinden in Ede, behalve met hulp van Domica Arnhem Ede. Wij werken niet met een wachtlijst. Bij Domica Arnhem en  Ede vindt u op korte termijn c.q. direct uw droom huurwoning.

Domica helpt u graag bij het vinden van een huurwoning in Ede.

Zoekt u een verhuur makelaar in Ede? Dan bent u bij Domica aan het goede adres.