Gezellig wonen in Arnhem....

De Gelredome is de thuisbasis van voetbalclub Vitesse en muziektheater voor grote artiesten. Het op 25 maart 1998 geopende Gelredome heeft een uitschuifbaar dak en grasveld. De hoogte van het stadion is 42,8 meter, de lengte is 207,5 meter en de breedte 68,5 meter. In het stadscentrum worden jaarlijks meerdere muziek en theater en andere festivals georganiseerd zoals het World statues, dance 4 Life, Harleydag, koninginnendag, platen en cd beurs etc.

Bent u op zoek naar woonruimte in deze gezellige stad ? Domica helpt u met het vinden van een huurwoning. U kunt online direct zoeken in ons huurhuizen aanbod. Door uw voorkeuren op te geven vindt u makkelijk en snel de huurhuizen uit ons aanbod die aan uw wensen voldoen.

Wanneer u kiest voor een huurwoning via de Domica, moet u zich eerst inschrijven. Dat kan eenvoudig direct online. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Op deze website kunt u een vestiging bij u in de regio vinden. Met meerdere vestigingen door heel Nederland kunnen wij ons de grootste specialist noemen op het gebied van het zoeken naar een huurwoning.

Wanneer u zich heeft ingeschreven, kan  de Domica u advies geven bij het zoeken naar een geschikt appartement en u bezichtigingen aanbieden.