(tijdelijk) een woning verhuren. Dit snel en professioneel via Domica

Heeft u (tijdelijke) woonruimte beschikbaar voor de verhuur en u wil deze snel en gemakkelijk verhuren? Verhuurmakelaar Domica is u graag van dienst.

Door het groeiende aantal expats dat in Nederland (en vooral in de randstad) op zoek is naar woonruimte is Domica altijd geinteresseerd in nieuw woningaanbod. Het verhuren aan expats is een interessante doelgroep.De verhuurmakelaars van Domica zorgen er daarnaast voor dat uw woning snel en veilig verhuurd wordt.

Makelaar Domica zet graag de voordelen van professioneel verhuren voor u op een rijtje:

  1. Domica is VBO lid en dus een gerenomeerde partij
  2. Domica is een landelijk opererende organisatie, een van de grootste van Nederland. Dit betekent maximaal bereik van uw woning onder onze zoekers.
  3. Domica heeft veel contact met bedrijven en relocationmanagers in de regio, uw woning wordt direct bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht.
  4. Domica werkt ook 's avonds en in het weekend, Expats willen juist buiten werktijd bezichtigen
  5. Professioneel beheer

Uw woning is bij Domica in goede handen. Domica werkt alleen met gecertificeerde verhuurmakelaars die kennis hebben van de lokale markt en kennis hebben van de huurwet. Deze combinatie maakt dat Domica uw professionele partner is voor uw woonbemiddeling.

Beheer via Vivenda-Vastgoedmanagement: 

Gaat u naar het buitenland en wilt u graag dat Domica een oogje in het zeil houdt? Dit is geen probleem met onze professionele beheermaatschappij Vivende Vastgoedmanagement. Uw huurpenningen worden veilig beheerd op een derden-gelden rekening. Vivenda regelt alles voor u, van huurfacturen tot het eventueel aanmanen van debiteuren indien nodig.

Domica is een professionele, landelijke partij. Door onze landelijke dekking hebben wij contact met alle grote bedrijven waar expats werkzaam zijn. Denk hierbij aan Shell, Unilver en KPN. Na opname van uw woning, wordt deze direct bij al onze patners onder de aandacht gebracht. Indien u ons een sleutel van de woning geeft doet Domica zelfstandig de bezichtiging van de woning. U hoeft dus alleen maar te wachten tot Domica de juiste huurder aandraagt. Bij Domica voelt iedereen zich thuis!