SUCCESVOL SAMENWERKEN MET DOMICA. HOE GAAT DAT?

Wil je ondernemer worden en deel uitmaken van een bewezen succesvol concept? Domica biedt commerciële en resultaatgerichte ondernemers de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf te starten. 

Begrijp ons niet verkeerd: Wij willen er natuurlijk vooraf zeker van zijn dat jij de juiste persoon voor deze uitdaging bent, en past binnen de Domica-organisatie. Wanneer we starten, gaan we een intensieve en langdurige samenwerking met elkaar aan. Dan is het belangrijk dat we elkaar begrijpen én versterken.

Graag doorlopen we met jou de volgende stappen:

STAP 1: JIJ NEEMT HET INITIATIEF

Hier begint het allemaal. Jij belt of e-mailt naar Domica en geeft aan wat jouw motivatie is om met Domica in zee te willen gaan. Ook stuur je ons alle relevante informatie, waaronder je C.V., toe.

STAP 2: EEN TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens dit gesprek ontdekken we samen of er een wederzijdse klik is. Tevens vertellen we je graag meer over het concept, onze organisatie en de mensen achter Domica.

STAP 3: HET INHOUDELIJKE PERSOONLIJK GESPREK

Is de wederzijdse klik aanwezig en zie jij en wij een verdere samenwerking zitten, dan verstrekken wij je alle gedetailleerde informatie over franchising bij Domica. Samen kijken we wat dit financieel voor jou kan betekenen en bespreken we de ondersteuning die je nodig hebt en van ons kunt verwachten.

STAP 4: MEELOPEN IN EEN DOMICA-VESTIGING

Je loopt (nog altijd vrijblijvend) een dag mee met een Domica-ondernemer, zodat je alle facetten van het vak aan den lijve kunt ondervinden. Tijdens die dag kun je alle mogelijke vragen stellen aan een bestaande, actieve franchise-ondernemer en zijn medewerkers. Voor ons een bijzonder belangrijke stap: Alleen op deze manier kom je er achter of een eigen Domica vestiging écht iets voor je is.

STAP 5: ONDERTEKENING FRANCHISE OVEREENKOMST

Wanneer we na de voorgaande stappen besluiten om met elkaar in zee te gaan, dan vindt de ondertekening van de franchise-overeenkomst plaats. In dit document (en het bijbehorende Franchise-handboek) leggen we alle afspraken vast die we met elkaar maken.

STAP 6: TRAINEN EN OPLEIDEN

We laten je niet zómaar beginnen met een vestiging. In een uitgebreid en intensief trainingsprogramma brengen we je alle facetten van het succesvolle Domica- ondernemerschap bij. Dit alles om er voor te zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt. Je begint pas als je er écht klaar voor bent!

STAP 7: ACTIE!

Na de trainingen bereiden wij samen met jou de feestelijke opening voor. Je bent volgens ons klaar voor het moment waar je al zo lang van droomt: de deuren openen van je eigen Domica-vestiging! Nu begint het ondernemen pas écht... Met jouw inzet en enthousiasme zoek je dagelijks naar mogelijkheden om binnen het marktgebied maximaal resultaat te behalen.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.