Domica heeft het grootste aanbod aan tijdelijke huurwoningen in Leiden

Tijdelijk huren, wat is dat eigenlijk?

Soms moet je voor een korte periode je eigen woning in Leiden verlaten en dien je op zoek te gaan naar tijdelijke woonruimte. Het tijdelijk huren van een woonruimte kan in vele situaties een oplossing bieden. Bijvoorbeeld ter overbrugging als je je woning verkocht hebt en er uit moet, maar nog niet je nieuwe woning kan betrekken. Ook kan het een uitkomst zijn als je tijdelijk je huis moet verlaten vanwege een verbouwing, of als je voor een paar maanden in een ander deel van het land aan het werk moet en voor een korte periode onderdak zoekt. Tijdelijke woonruimte kan ook in minder plezierige situaties uitkomst bieden. Zo kan het de druk vaan de ketel halen als je in een scheidingsprocedure zit. Dan is het in veel gevallen verstandig om niet meer bij je ex-partner onder hetzelfde dak te verblijven. Domica Leiden heeft een groot aantal huurwoningen beschikbaar die je voor tijdelijke duur kunt huren. Bij Domica Leiden vindt je bovendien binnen 24 uur een geschikte huurwoning!

Bij de zoektocht naar tijdelijke woonruimte in de Leidse regio. Bel dan meteen met de grootste verhuurmakelaar van Nederland en.....Leiden: Domica Leiden. De verhuurmakelaars van Domica  hebben regelmatig kamers en woningen in Leiden in de tijdelijke verhuur.

Wil jij ook tijdelijk een woning huren in Leiden en ben je er van overtuigd dat Domica Leiden dé partij voor je is. Kom dan langs bij ons kantoor of bel met onze verhuurmakelaars:

Domica Leiden

Langebrug 852311 TJLEIDEN
071-8200378
, leiden@domica.nl