Huurwoning in Helmond

Van nieuwbouw tot bestaande bouw woningen en appartementen Domica Eindhoven heeft een breed aanbod in diverse segmenten van de huurmarkt. Een slogan als “ u zoekt, wij vinden” zou op ons lijf geschreven kunnen zijn. Binnen een maand vindt namelijk 75% van onze woningzoekende een huur woning of appartement in Helmond. Huren en verhuren in Helmond. Bent u geïnteresseerd in een huurwoning in Helmond dan kunt u op onze website www.Domica.nl het aanbod bekijken. Indien u meer informatie wenst over het huren/verhuren van woningen en appartementen dan kunt u ons bereiken via www.Domica.nl 

Helmond
Helmond is een historische stad en gemeente in de provincie Noord Brabant. De gemeente en stad telt 88.825 inwoners en heeft een oppervlakte van 54,57 km2 . Helmond ligt aan de Zuid -Willemsvaart en de rivier de Aa.

Kenmerkend voor de stad Helmond is een verleden van metaal- en textielindustrie. De straatnamen die op -wal eindigen duiden op de voormalige omwalling van de vestingstad Helmond, waar het veertiende-eeuwse kasteel onderdeel van was.

De gemeente Helmond kent vier kernen: De stad Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Alle zijn opgenomen als wijken, waarbij Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout het dorpse karakter hebben weten te behouden. Zie ook de lijst van wijken in Helmond.

Huurwoning in Helmond
Domica Huurwoning in Eindhoven Zo veel aanbod op de huurmarkt, maakt een juiste keuze moeilijk om te maken. Hier komt Domica Eindhoven om de hoek kijken en helpt u graag bij het maken van een keuze. Als grootste bemiddelingskantoor van Eindhoven en omgeving, onze jaren lange ervaring hebben ervoor gezorgd dat 75% van onze relaties binnen 1 maand een geschikte huurwoning vinden. Heeft u interesse in een huurwoning of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze enthousiaste medewerkers op telefoonnummer 040-7820040. Woning te huur in Helmond